Login

 


 
     
Limit to available items
Record:   Prev Next
book jacket
BOOK
Title Përmendorja që mungon (Ahmet Delia 30 vjet në krye të betejave dhe kuvendeve) / Bedri Tahiri
Author Tahiri, Bedri
Imprint Prishtinë[Pristina] : "Meshari", 2014

Descript 208 s.
Subject Biografi
Classmark 810.899
Lz Delia, Ahmet =rf
ISBN/ISSN 9789951675154
Record:   Prev Next